Koken met, is de website voor mensen die van eten houden. Voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. De site wordt aangevuld met nieuwe smakelijke recepten en interessante blogs.

Om te verwennen.

Eten met de seizoenen mee. Het levert de lekkerste en meest smaakvolle gerechten op. En het klinkt ook logisch, in de zomer heb je behoefte aan andere dingen dan in de winter. In foodies koken we elke maand met produktien van het seizoen. We zijn gek op producten van Nederlandse bodem, maar wat zouden we moeten zonder olijfolie of Franse kaasjes?

Eten is een noodzaak, dus waarom er geen deugd van maken? Ambachtelijk werk lijkt soms verdwenen te zijn, maar als je even zoekt vind je een wereld vol gepassioneerde mensen die gek zijn op hun werk. Hun enthousiasme voor hun ambacht is aanstekelijk.

Koken in een restaurant is niet te vergelijken met koken thuis. Hoe zien topkoks dat? Koken zij thuis nog wel eens, of is koken synoniem geworden aan werk?

Verder zoeken we handige nieuwe keukenproducten, houden we je op de hoogte van nieuwe kookboeken en of ze aan te raden zijn.

Elke maand nieuwe foodies.

Voor afwisseling en enthousiasme in de keuken is deze website een goede inspiratiebron. Leesplezier en een genot voor de smaakpapillen!